PFM officieel geregistreerd leverancier WIFI4EU

De Europese Commissie wil via WiFi4EU gratis wifi-connectiviteit promoten voor burgers en bezoekers in openbare ruimtes zoals parken, pleinen, openbare gebouwen, bibliotheken, gezondheidscentra en musea overal in Europa. De apparatuur en installatiekosten (internettoegangspunten) worden gefinancierd, terwijl de begunstigde de connectiviteit (internetabonnement) en het onderhoud van de apparatuur gedurende 3 jaar betaalt. Met dit initiatief worden lokale autoriteiten aangemoedigd om hun eigen digitale diensten in gebieden te ontwikkelen en te promoten. Lees hier meer over uw mogelijkheden: https://www.wifi4eu.eu/#/home

PFM Intelligence Group is officieel geregistreerd leverancier bij WIFI4EU. Bent u op zoek naar de juiste partner voor de installatie van Wi-Fi hotspots in uw gemeente? Neem contact met ons op via: info@pfm-intelligence.com